tag heuer replica
rolex replica uk
chanel outlet
replica watches uk
replica watches uk
replica watches uk

Tehnološki park Zagreb

 

LD-Soft d.o.o.

 

Od Clippera

?/span>do Web-a

Za informatički inženjering,

trgovinu i računovodstvene usluge

 

 

 

Osnutak:

 

-    Tvrtka LD-Soft d.o.o osnovana je 1994.g. i od tada je neprekidno prisutna na informatičkom tržištu.

 

Tvrtka je nastupala samostalno ali najčešće u suradnji sa drugim informatičkim tvrtkama, kao konzalting u razvoju programa za podršku financijama i računovodstvu te u poslovima naplate komunalija. Isto tako? surađivali smo na implementaciji poslovnih rješenja, edukaciji djelatnika u korištenju programa i sl. Samostalno je tvrtka opremila programima GIP Pionir i niz drugih manjih i većih poduzeća i knjigovodstvenih servisa od kojih su se neka i ugasila. Iskustva u komunalnom poslovanju stjecali smo u Virkom Viritica i Gradska plinara Zagreb. Zajednički nastup ostvarili smo sa tvrtkama?BIOS Informatika, RHM-Soft (HZZ i niz ostalih komitenata). Sa tvrtkom CITUS surađivali smo na cijelom nizu projekata od kojih izdvajamo Henkel Croatia, Tupperware, a sa tvrtkom Tron, Marina Dalmacija. Zajedno sa DOM PRO ostvarujemo suradnju i na programu za isplatu poticaja MP?a, kao i na razvoju programa za Gradsku plinaru Zagreb (gdje je nositelj BIOS Informatika). Razvijen je potpuno novi?integrirani poslovni sustav IPS ?/span>sa tvrtkom DOM PRO. Većina spomenutih tvrtki djeluje ili je djelovala u okviru Tehnološkog parka Zagreb.  ?

 

 

  

Cilj

Pomoći poduzećima u korištenju informatičkih tehnologija:

?span style='font:7.0pt "Times New Roman"'>          Savjetovanjem,

?span style='font:7.0pt "Times New Roman"'>          edukacijom,

?span style='font:7.0pt "Times New Roman"'>          izvedbom i

?span style='font:7.0pt "Times New Roman"'>          održavanjem

Područje djelovanja

Primjena rješenja koja su proizvod tvrtke u rješavanju poslovnih potreba korisnika. Podrška korisnicima za korištenje računala, računalnih programa, korištenje interneta u poslovanju. Organizacija poslovanja, edukacija kadrova, projektiranje informacijskih sustava i po potrebi nabavljamo strojnu opremu.

 

Održavanje  

Održavanje poslovno informacijskih sustava (hardware i sistemski software). Održavanje vlastitih instalacija PIS-a.

 

Projektiranje

Projektiranje poslovnih procesa, programske oprema po narudžbi kupca, primjena strojne opreme u scenarijima programske potrebe, edukacija djelatnika.

 

Adresa:          D. Golika 63,?Zagreb                                 Tel:     +385? 1?3667?27                                    ?ld-soft@ld-soft.hr

                      ?(Tehnološki park Zagreb)                      ?Fax:??+385?1? 3667?26                                        ?www.ld-soft.hr